Strida heeft weer een officiële importeur! Namelijk StridaNederland.nl !

Nederland heeft vanaf heden weer een officieel importeur voor Strida: namelijk StridaNederland.nl !

StridaNederland.nl is al enige tijd bezig geweest om de Strida vouwfietsen terug te brengen op de markt en is verheugd te melden dat we vanaf heden met trots het officiële exclusieve kanaal zijn. Strida kan daarmee weer rekenen op een langdurige toekomst in Nederland!

Wat betekent ‘Officieel Exclusief Importeur’?

Door de status als exclusief officieel importeur kunnen wij volledig garant staan voor de kwaliteit en beheren we de officiële kanalen om dat te waarborgen. Ook dragen wij zorg dat alle onderdelen die nodig zijn voor eventueel onderhoud altijd op voorraad zijn. Bestel dus met een gerust hart bij StridaNederland.nl.

Ziet u elders een Strida te koop?

Ziet u elders een Strida te koop? Check dan even bij StridaNederland.nl of het een gecertificeerde reseller is zodat u kunt rekenen op garantie en dat u zeker weet dat u niet alleen een Strida koopt, maar dat u ook kunt rekenen op de service die hoort bij een A-merk als Strida.

Garantie enkel via StridaNederland.nl

Koop dus vanaf nu helemaal met een gerust hard Strida in Nederland. Wij garanderen service op via ons gekochte Strida’s door onze voorraad van onderdelen en accessoires en altijd een breed aanbod van de nieuwste modellen.

Nieuwste modellen

Van LT, SX, 5, 5.x, 5.2, tot de EVO 3S, vanaf heden kunt u voor alle modellen bij StridaNederland.nl terecht.

Contacteer ons voor vragen over modellen, onderdelen en verkoop. 

We kijken uit naar de komende jaren waarin we Strida weer willen laten bloeien op Nederlandse bodem.

Waarom lees ik nog andere berichten op het internet?

Op het internet is nog enige tegenstrijdige informatie te vinden door de jaren van afwezigheid van het merk in Nederland, maar vanaf heden brengt StridaNederland.nl officieel de prachtige Strida vouwfietsen weer in het land!