WKR Arrangement / Nationale Fiest Projecten / FiscFree


WKR Arrangement / Nationale Fiest Projecten / FiscFree
WKR Arrangement / Nationale Fiest Projecten / FiscFree

STRIDA’s zijn te bestellen via Nationale Fiets Projecten / FiscFree zonder extra kosten.
Maak als werknemer/gever gebruik van de WKR regeling bij STRIDANederland.nl.

Per 1 januari 2015 is de werkkostenregeling (WKR) verplicht ingesteld voor werkgevers. De werkgever mag – binnen de WKR – 1,2% van haar totale brutoloonsom gebruiken voor onbelaste vergoedingen en verstrekkingen aan haar werknemers. Daar valt de ‘fiets van de zaak’ onder. Het gaat om een te verrekenen bedrag tot € 749,- dat verder aan te vullen is door de werknemer of werkgever.

Nieuwe STRIDA‘s met veel voordeel? Werken aan een betere conditie én bijdragen aan een beter milieu? Maak dan gebruik van de WKR regeling, rechtstreeks bij STRIDANederland.nl of via bemiddelaar Nationale Fiets Projecten / FiscFree.

Meerdere STRIDA’s bestellen voor uw bedrijf?
Neem contact op met en we bespreken de kortings- en servicemogelijkheden.


Een STRIDA aanschaffen via WKR regeling / Nationale Fiets Projecten / NFP/ FiscFree

Een STRIDA aanschaffen via de WKR met Nationale Fiest Projecten of FiscFree bestaat uit 3 eenvoudige stappen:

Stap 1 Informeren

Vraag je werkgever of je een STRIDA aan mag schaffen binnen de WKR-regeling en voor welk bedrag dit mag. Je werkgever kan deze administratie zelf beheren, of werken met een bemiddelaar zoals Nationale Fiets Projecten NFP/FiscFree®

Stap 2 Kies je STRIDA

Zoek jouw nieuwe STRIDA uit. Heb je een STRIDA op het oog die meer kost dan dat je werkgever toestaat? Dan kun je het meerbedrag zelf netto bij betalen.

Stap 3 Betalen

Voor de betaling ben je afhankelijk van de regels binnen jouw bedrijf. Vraag dus aan je werkgever wat voor jou de beste optie is. Zo kun je zelf betalen en declareren, maar kan het ook zo zijn dat je werkgever betaalt via een factuur of iDeal link.


Hoe werkt de betaling?

Voor de betaling ben je afhankelijk van de regels binnen jouw bedrijf. Vraag dus aan je werkgever wat voor jou de beste optie is. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden:

– Je betaalt zelf en declareert het bedrag (u ontvangt een iDeal betaallink voor het resterende bedrag of een factuur). Wij nemen de bestelling dan in behandeling zodra we de betaling hebben ontvangen.

– Je werkgeven betaalt (geef het emailadres van uw werkgever waaraan een iDeal betaallink verstuurd mag worden of een factuur). Wij nemen de bestelling dan in behandeling zodra we de betaling hebben ontvangen.


Overige kosten?

Nee! Wij regelen alles.


Kies dus een mooi model en bestel je STRIDA met belastingvoordeel via werk.